Alle ruimte voor samenwerking

Nu iedereen gewend is aan thuiswerken, willen we werk huiselijker. Maar een standaardkantoor is meestal niet ingericht op deze nieuwe, hybride manier van werken.

De Work Trend Index 2021 van Microsoft laat zien dat “66% van de decisionmakers overweegt om hun kantoorruimtes te laten restylen, zodat ze weer helemaal passen de nieuwe manier van werken.” Is jouw kantoor daar al op ingericht?

Het nieuwe werken is samenwerken. En NORNORM is daar speciaal voor gemaakt.

Met een abonnement op kantoordesign is het voortaan heel makkelijk om je kantoor aan te passen aan nieuwe trends.

Inspirerende ruimte. Geïnspireerd werk.

Andere tijden, andere kantoorindeling. En je kantoor werkt lekker mee, dankzij een abonnement op NORNORM’s kantoordesign.

In ons circulaire businessmodel kies je uit zorgvuldig samengestelde designsets. We helpen je met de inrichting van je complete kantoor. Of met een deel ervan. En als dat beter uitkomt, kun je alles zo weer veranderen.

Zo voldoet je kantoorruimte altijd aan de sociale, professionele en persoonlijke wensen van de mensen die er werken. En in een kantoor dat up-to-date is, werkt iedereen op z’n best.

Stuur ons je plattegrond vandaag nog. Dan krijg je van ons een 3D-ontwerp en weet je hoe jullie nieuwe kantoor eruit kan zien.

Lounge area with pendant lamps in Nordic Light.jpg

Bereken de prijs voor jullie ruimte

People using the workspace
Square meters you want furnished
Price per month in

Learn more about our offers, or take a leap of faith and let us send you a proposal.

Open canteen area in nordic light

Zo werkt het